Lupauksia lupauksia...

by
Uhmakkaita lupauksia ja tavoitteita

Osaa näistä sai kyllä miettiä hetken että kehtaako pistää julkiseksi, mutta eihän niitä muuten toteuttais. Tässä ne tulee - uudenvuoden lupaukset.


1.) Kuntoilua joka päivä satoi tai paistoi.

Oli se sitten 100 punnerrusta, selkää ja vatsaa, lenkki, punttia tai kamppailua, niin joka päivä tehdään jotain ellei ole kuumetta tai luita poikki. Intissä lähti kunto hyvin nousuun kun tulocoopperi oli 2300 ja aukissa meni 2600. Lopussa tipahti joko kunto tai moti niin että hölkkäilin 2400 metriä. Pienen himatreenin perusteella kunto onkin vähän maissa, mutta tän vuoden lopussa lupaan olla elämäni kunnossa (100 punnerrusta, vatsaa ja selkää putkeen sekä 3000 coopperissa).


2.) Palaan painitatamille vakionaamaksi.

Painissa unohtuu aika tehokkaasti päivän murheet kun 120kg kaveri runttaa kyynärpäällä ohimosta päätä tatamiin samalla hellästi vääntäen kättä sijoiltaan. On myös vaikea keksiä lajia joka kehittäisi koko kroppaa yhtä kattavasti ja tehokkaasti.


3.) Laitan kämpän myyntiin.

Listat pitäis... ja keittiön väliliha... Jos oot käyny meillä niin toi on tuttu lause mun suusta. Tänä vuonna lupaan laittaa tän penthousen myyntiin jopa niin että ne listatkin on paikallaan. Välitilan laatat laitoinkin jo. Ette kuitenkaan pääse eroon, sillä Järvenpäästä se on uusikin asunto katsottava.


4.) En lähde inttiin enkä rauhanturvatehtäviin.

Vuosi riitti toistaiseksi vaikka muutamia kertauspäiviä kyllä vuoteen osuukin. Ihan parin viikon päästä lähdetään Samin kanssa eräälle pikku viikonloppuretkelle Parolaan.


5.) Julkaisen kolme (3) uutta verkkopalvelua.

Jep, kolme sellaista ihan oikeaa fiksua verkkopalvelua. Eka liittyy työpaikkoihin, toka laskuihin, ja kolmas on vielä ihan auki. Ensimmäisen julkaisen teille lukijoille viikon päästä ja virallisesti koko yleisölle kuun lopussa. Toisen viimeistään alkukesästä ja kolmannesta otan hyviä ehdotuksia vastaan :)


6.) Palkkaan yhden uuden työntekijän ja kasvatan firmaa 30%.

Vuoden loppuun mennessä meille avautuu vakanssi joten jos jo tässä vaiheessa tiedät että oot virtuoosi tietokoneiden parissa, puhut ja kirjoitat hyvää suomea ja englantia ja rakastat autoja, saatat olla se henkilö jota me tullaan etsitään.


Tyhjästä ei palkkarahojakaan vetästä, joten kasvatan firman myyntiä 30% verrattuna vuoteen 2015 ilman merkittävää kajoamista myyntikatteeseen.


7.) Ai niin - opettelen soittamaan kitaraa.

Faijan vanha 60-luvun klassinen on tuossa nurkassa ja sitä tulee rämpytelytä joskus. Mieli tekisi kuitenkin soittaa vähän paremmin. Pyritään siis sille tasolle että kuulija tunnistaa biisin kun sen soitan.


Tälläsillä lupauksilla mennään vuoteen 2016.
-Willem