Sivusto uusittu ja Tmi herätetty

by
Sivusto koki täyden muodonmuutoksen pari vuotta nykyaikaisempaan responsiiviseen ratkaisuun, ja toiminimikin tuli herätettyä ihan mielenkiinnosta.

Sivuston uusi versio

Viimeiset pari iltaa väänsin sivustoa uuteen uskoon, ja nyt se sitten putkahti pihalle noin puoli tuntia sitten.

Uusi sivu on responsiivinen, eli se toimii mobiililaitteilla pienelläkin näytöllä tai pienessä selainikkunassa. Klikkaa vaan ikkuna pieneksi ja muuta sen leveyttä välillä koko näyttö ja pikku kaistale niin näet mitä responsiivinen meinaa.

Taustalla pyörii nyt uudempi versio RaceManista jossa mm. vähän puhdikkaammat välimuistit ja muut päivitykset jotka tämän liikennemäärän overkillit sivusta tekevät aikapaljon ripeemmän.

Pikku tunauksia teen vielä, mutta aika hyvällä mallilla tämä alkaa olemaan.

Toiminimi - Schevikhoven Yritykset Tmi

Tälläinen mulla on ollut vuodesta 2006. Monta vuotta lojui ns. käyttämättömänä kunnes nyt päätin että voishan sitä jeesata muita ja ansaita samalla itselle jotain pientä.

Aloitan siis erilaisten koodaus- ja konsultointipalveluiden tarjoamisen toiminimelläni. Tottakai siksi että rahaahan siitä saa, mutta myös sen takia että pysyäkseni kehityksen kärjessä ja oppiakseni kovaa tahtia uutta pitää tehdä enemmän muutakin kun oman firman hommia.

Kolkytä vuotta täynnä

Eilen tuli kolmekymppiä täyteen ja niin vain parikymppisestä tuli yön yli neljättä kymppiä käyvä varhaiskeski-ikäinen. Maailmakin on ihan erilainen - värit on jotenkin paljon pastellimaisemmat...

Ihan hyvää tämä vuosien täyttäminen tekee, sillä hallilla oon saanut paljon aikaiseksi. Listat ja muut sekundahommat jotka on jo viisi vuotta odottaneet on kummasti tullut tehtyä kun lauantaina juhlistetaan vanhentumista.
Paulakin teki eilen ihan superhyvän synttäripäivällisen. Yhteenvetona: kannattaa vissin täyttää useemminkin 30!

- Willem