Nyt vetää nöyräksi! Kiitos.

by

Marraskuun merkitystä, eli kuolemaa ja synkkyyttä ei tässä kuussa ole liian näkynyt. Päin vastoin, upea kuukausi on meneillään ja hienoja juttuja on luvassa vuodelle 2018!


 • Saan jatkaa Pornaisten Yrittäjien puheenjohtajana.

 • Viime keskiviikkona sain luottamuksen Järvenpään Reserviupseerikerhon syyskokouksessa 2. varapuheenjohtajaksi.

 • Perjantaina syyskokous valitsi minut Järvenpään Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi.

 • Reilu tunti sitten Uudenmaan Yrittäjien syyskokous äänesti minut täydellä kannatuksella uuteen, pienempään hallitukseen.

 • Kiitos! Asetelma on upea, ja täynnä tärkeitä asioita: yrittäjälle, upseerille ja poliittiselle herrasmiehelle. On vaikea pukea sanoiksi sitä kuinka kiitollinen olo tulee siitä, että saa tehdä duunia yhteisten tärkeiden asioiden eteen Pornaisissa, Järvenpäässä, ja koko Uudellamaalla! Miksei laajemminkin, sillä rajathan on vain viivoja paperilla.

  Moni järjestö painii vetovoimansa kanssa. Asioita ei voi tehdä niin kuin ne on aiemmin tehty, vaikka ne olisi tehty aivan oikein. Katse täytyy pitää tulevassa. Esimerkiksi Yrittäjien osalta alle neli- ja kolmekymppisissä yrittäjissä, parikymppisissä, ja niissä junnuissa jotka on koulussa eikä edes tiedä vielä että heistä tulee oman elämänsä seppiä.

  Tämä on se ryhmä joka tulee vakuuttaa oli kyseessä mikä tahansa organisaatio, sillä se jos jokin on katsomista pitkälle tulevaisuuteen. Ilman jäseniä järjestö on vain kellastunut paperi patentti- ja rekisterihallituksen arkistossa eikä se voi tarkoitustaan täyttää.

  Tarvitaan yhdistyksissä tietenkin myös osaamista, kokemusta, ja sitä ehkäpä kymmenien vuosien tuomaa viisauttakin. Viisaaksi ei vain tulla, sellaiseksi kasvetaan kokemusten ja tekemisen, myös virheiden kautta. Toivottavasti saan siihen jatkossakin mahdollisuudet että sitten viiskymppisenä voi tuntea olonsa viisaaksi. Täytyy sanoa että tämä tekeminen, tämä "harrastus" on lähtenyt lapasesta aika tavalla. No mitäs sitten, lapasetkin hukkui.

  Kuva tässä postauksessa ja alla on vähän jälkijunassa, mutta se on viidennestä tämän syksyn kohokohdasta, eli Uudenmaan maanpuolustuspäivästä Järvenpäätalolta. Cm'on, monestikko saat aloittaa sanoin "kunnioitetut sotiemme veteraanit, arvoisa kansanedustaja, herra eversti"

  Instasta: Pari fotoa Maanpuolustusjuhlasta.

  Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

  #uudenmaan 35. #maanpuolustuspäivä on takana. Upea päivä joka meni täysin nappiin.

  Henkilön Willem van Schevikhoven (@vanschevikhoven) jakama julkaisu

  Kuvat: Jukka Huikko

  Instasta: Juhlia ei parane juontaa sinne päin, vaan just eikä melkeen. Osaamisen taso on riittävä siinä vaiheessa kun muistaa rungon ulkoa. Kortit luovat varmuutta, ja toisaalta myös alustan jonka päällä voi tarpeen mukaan improvisoida kuten tässäkin juhlassa nähtiin ;)

  Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

  Huomenna #uudenmaan 35. #maanpuolustuspäivä. Tervetuloa! Harrastelijajuontajan urallani tein ensikertaa kortit, sillä tumma puku + kunniamerkit -maanpuolustusjuhla kannattanee vetää ihan oikeasti hyvin, eikä vaan sinne päin. Sopivasti perhosia, mutta samalla myös sopivasti valmistautumista.

  Henkilön Willem van Schevikhoven (@vanschevikhoven) jakama julkaisu