Seurakuntavaalit käyntiin! #36

by

Polkaistaanpa seurakuntavaalit käyntiin! Omalla kohdalla ne alkoivat aika hauskasti, joskin perinteisesti. Lue tästä miten =)


Sukunimeni aiheuttaa aika-ajoin hauskoja sattumia. Listalle nimeksi tulikin van SchevikNoven, joka on kieltämättä paremmasta päästä niistä väännöksissä joita on tullut vastaan. Tämä korjattaneen suht pian kuitenkin.

Olen ehdolla Järvenpäässä seurakuntavaaleissa numerolla 36.

Vaaliteemoista en jaarittele tässä pitkään. Olen riparista kovasti tykännyt varsin tavallinen kirkkoon kuuluva kaveri. Minulle on tärkeää auttaminen ja taustatyö jota seurakunta tekee, ei niinkään uskollinen joka viikkoinen kirkossa käynti.

Mikään uskonto ei kuulu valtakunnan päätöksentekoon, vaan se on jokaisen oma asia ja yhteiskunnan voimavara. Näin eri uskonnot voivat elää sopusoinnussa ja sitä kautta hyödyttää yhteiskuntaa. Tälläisenä asetelman pitää mielestäni pysyäkkin.

Arvoni ovat melko liberaalit. Esimerkiksi taannoin tapetilla ollut saman sukupuolen vihkiminen ei herätä närää. Avioliitto ei ole keltään pois, ja vihkiä voi mielestäni kuka vain pappi joka sen kokee oikeaksi - ei asia nykyaikana sen vaikeampi mielestäni ole. Perusteltuja näkemyksiä on toiseenkin suuntaan, ja niistä on ollut mukava keskustella.

Se mitä voin tarjota, on liberaali, arkinen ja tavanomainen näkemys seurakunnan toimintaan. Arvot, auttaminen ja samalla vakaumuksen yksityisyys edellä siis.

- Willem

#36 #järvenpää #seurakuntavaalit #kirkkokeskelleelämää #kokoomus #järvenpäänkokoomus

Järvenpään seurakunnan vaalilistat