Uudenmaan Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

by

Uudenmaan Yrittäjien varapuheenjohtajat 2019 on valittu, ja sain kunnian toimia Keski-Uusimaan alueen varapuheenjohtajana. Oon lievästi täpinöissäni, koska tää meinaa että homma menee isommalle ja duunia saa tehdä koko keskisen Uudenmaan alueella!


Uudenmaan Yrittäjien varapuheenjohtajisto 2019 länsi, itä ja keskiuusimaa <3Lupasin syyskokouksessa muutaman jutun, ja laitetaan ne tähänkin sitten :)

1.) Paikallisyhdistykset: kutsua inboxiin kokoukseen, tapahtumaan tai messuille jos pojanklopille on yrittäjäasioissa käyttöä. En kutsu itse itseäni, mutta pyydettäessä tuun mieluusti. Paikallisesti tehdään tärkeetä duunia <3

2.) Näyn yrittäjiä koskevissa asioissa. Jos sulla on asiaa, oli ongelma sitten yksittäinen tai valtakunnallinen, lupaan yrittää auttaa. Jokainen on vastuussa itsestään, mutta pieni apu oikeaan suuntaan ei ole keltään pois, ja isoista asioista pitää viedä viesti eteenpäin - jos AamuTv kutsuu, lupaan mennä!

3.) Olen käytettävissä kouluilla ja organisaatioissa jos tarvitaan yrittäjää kertomaan ammatistaan tai puhumaan. Viimeksi tänään oltiin Keudalla sparrailemassa, ja vaikka väsy on, oli 6/5 tilaisuus!

Onnea myös kollegat Markku Häiväläinen ja Mari Ståhls!

Hihat ylös ja kädet rapaan, here we come 2019!

- Willem

PS. Postaan instaan kuvia aiheesta ja vähän sen ohikin. Pistä seurantaan ;)

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

@uudenmaanyrittajat.fi hallituksen seminaaripäivä starttailee Vihdissä aamiaisen merkeissä :) Hyvää kahvia ja tärkeetä asiaa! Hyvää viikonloppua! #yrittäjät #uudenmaanyrittäjät #yrittäjyys #vpj #perjantai #vihti #kahvi #aamiainen

Henkilön Willem van Schevikhoven (@vanschevikhoven) jakama julkaisu

#yrittäjät #yrittäjyys #uudenmaanyrittäjät #suomenyrittäjät #keskiuusimaa #vpj #hommaisolle