Ehdolla aluevaaleissa numerolla 202

by

Aluevaalien ennakkoäänestys järjestetään 12. - 18.1.2022, ja varsinainen vaalipäivä 23.1.2022. Olen ehdolla Keski-Uudellamaalla numerolla 202.

Hyvinvointialueilla tarvitaan vahvaa talousosaamista ja yksityisten yritysten ottamista mukaan niin hankintoihin kuin palveluntuotantoon palvelusetelin avulla.  • Terve talous perustuu vastuullisuuteen ja asioiden tekemiseen järkevästi. Kannatan mm. etävastaanottojen ja digipalveluiden lisäämistä. Raha pitää käyttää potilaan hyväksi, ei seiniin tai asioiden tekemiseen vaikeamman kautta. Laadukkaita hyvinvointipalveluita voidaan tuottaa vain, kun rahat riittävät ja budjetit pitävät. Veronmaksajan lompakko ei ole loputon.

  • Yksityisten yritysten on oltava vahvasti mukana palveluntuotannossa. Sotealan yrityksiä Suomessa on 18200. Yksityiset yritykset kirivät julkista sektoria niin palveluiden kustannuksissa, laadussa, kuin henkilöstönkin hyvinvoinnissa.

  • Mahdollisimman laaja valinnanvapaus, eli palvelusetelin laaja käyttö on oltava yksi toiminnan kulmakivi. Sinun on saatava maksajana päättää kenen palveluita käytät, ja mistä saat rahoillesi vastinetta. Tämä kannustaa kaikkia toimijoita kehittämään toiminnan laatua ja kannattavuutta jatkuvasti.

  • Olen 35-vuotias järvenpääläinen sarjayrittäjä, reservin vänskä, perhokalastaja sekä aviomies, ja lähtöisin Pornaisista. Olen vaikuttanut sekä kunnallispolitiikassa että elinkeinoelämässä ja maanpuolustuksessa "pienestä pitäen". Sivusta katsomisen sijaan haluan vaikuttaa ja tehdä Suomesta pala palalta paremman. Sote on tärkeä asia ja koskettaa meitä kaikkia, mutta julkisen sektorin menot - joista sote on leijonanosa - eivät voi kasvaa ja ylittyä loputtomasti. Tehokkuus ei ole kurjistamista, vaan asioiden tekemistä järkevästi.

    Politiikkaa tehdään yhdessä! Sinun mielipiteesi ja ajatuksesi kiinnostaa minua. Kysy tai ole yhteydessä, erityisesti myös vaalien jälkeen!
    Äänestä Keski-Uudenmaan aluevaltuustoon uuden kehittäjä, yrittäjä ja talousrealisti!

    - Willem, numero 202