Willemistä sanottua - Järvenpään kuntavaalit 2021 #113
Olen ehdolla jatkokaudelle Järvenpään kuntavaaleissa kesäkuussa 2021, numerolla 113 Alta löydät suosittelijani satunnaisessa järjestyksessä, sekä jokaisen kohdalla muutaman lauseen kunkin sanomana.“Olen ollut kaksi viimeistä vuotta Willemin kanssa kaupunginhallituksessa. Olen oppinut tuntemaan hänet asioihin perehtyvänä, itsenäiseen ajatteluun kykenevänä ja toisia kuuntelevana päättäjänä. Ja toisin päin. Häntä kuunnellaan, koska hänellä on muille annettavaa. Kaupungin hallintoon tarvitaan henkilöitä, jotka osaavat hahmottaa kokonaisuuksia, käyttää laskutikkua ja joilla on motiivi viedä asioita eteenpäin. Nuoremmilla sitä on kosolti. Pidän tärkeänä yksityissektorin edustusta kaupungin luottamuselimissä. Julkissektorin ulkopuolelta tulevat poliitikot tuovat mukanaan erilaista ajattelua. Ovat kaupungille avoin ikkuna yhteiskuntaan ja suora yhteys yritystoimintaan. Tätä mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä. ”

“Kaupunkilaisten hyvinvointi on työllä ja yrittäjyydellä rakennettu ja niillä se myös jatkossa ylläpidetään! Willem on yrittäjänä vastuullinen päätöksentekijä meidän kaikkien eduksi!”

“Minulla on Pornaisten kunnanjohtajana usean vuoden kokemus yhteistyöstä Willemin kanssa hänen toimiessaan yrittäjäjärjestön puheenjohtajana. Yhteistyötä on aina tehty hyvässä hengessä ja Willem on ollut aktiivinen ja luotettava kumppani.”

“Olen oppinut tuntemaan Willemin aktiivisena ja yhteistyökykyisenä yrittäjävaikuttajana, joka ymmärtää mistä kuntien elinvoima muodostuu. Kuntien tulevaisuuden kannalta nämä ovat korvaamattoman tärkeitä ominaisuuksia.”

“Olen tuntenut Willemin noin 10-vuotta yritystoiminnan kautta. Olen saanut seurata Willemin kehittymistä sekä yksilönä että myös yrittäjänä. Willem on kärsivällinen ja pitkäjänteinen ihminen, joka paneutuu kipeisiinkin asioihin huolella, ymmärtäen, että muutos on ajoittain hidasta ja työlästä. Kuntapolitiikassa Willemin vahvuudet ovat varmasti hänen kykynsä keskustella rauhallisesti ja rakentavasti eri näkökantoja edustavien ihmisten kanssa. Uskon vahvasti, että yhteiskuntamme tarvitsee Willemin kaltaisia nuoria yrittäjiä, jotta huomisen Järvenpää olisi hyvä paikka asua myös lapsillemme”

Numeroni Järvenpään äänestysalueella on 113. Yksi, yksi, kolme..

Vaaliteemani

Lue tästä, mitkä asiat ovat kuntapolitiikassa lähinnä sydäntäni:
Vaaliteemat - oikeasti oikealta