Tule mukaan tukijoukkoihin!
Tule mukaan tukijoukkoihin!

Politiikka ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen ei ole yksilölaji, vaan tukijoukkoja tarvitaan aina.

Ennen vaaleja

 • Suosittele kaverille. Tämä tuntuu pieneltä ja mitättömältä, mutta on erittäin arvokasta. Tyrkyttää ei pidä, mutta jos joku pohtii ketä äänestää, kannattaa rohkaista tutustumaan. Halutessasi voit myös julkaista oman valintasi ehdokkaasta kun olet käynyt äänestämässä.

 • Tykkää, kommentoi ja jaa somessa. Tämäkin tuntuu melko pieneltä asialta, mutta somessa näkyvyyttä saadaan joukolla. Laita sivut seurantaan, ja kommentoi, reagoi tai jaa julkaisuja.

  Kanavat löytyvät tästä: Facebook sivu, Facebook profiili, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube. (Linkit aukeavat uuteen välilehteen).

 • Olisiko aikaa tunnin iltalenkille? Jos on, niin flyereiden jakaminen laatikoihin joihin mainonta on sallittua, on paitsi mukavaa hyötyliikuntaa, myös erittäin arvokasta työtä jolla saavutetaan kattavuutta. Flyereita voin tuoda haluamasi kokoisen nipun vaikkapa kotiovelle. Pro tip: mukaan kynä ja paperia. Joskus vain käy niin, että "ei mainoksia" teksti on hyvin piilossa, ja käy vahinko. Kannattaa huomatessa jättää anteeksipyyntö lapulla, sillä tarkoituksella niihin ei jaeta.

 • Tägää keskusteluihin. Somessa on vaalien alla paljon keskusteluja ehdokkaista, eikä kaikkia todellakaan voi yksi ihminen huomata. "Tägää" minut (eli linkkaa nimeni) kommentissa, niin käyn mielelläni kirjoittamassa esittelyn tai kommentoimassa muuten jos ketju on asiatyyppinen. Myös asiakeskusteluihin osallistun mielelläni, eli kyse ei tarvitse olla vain ehdokkaista.

 • Tuleeko jotain mieleen? Nämä ovat melko helppoja tapoja olla mukana, mutta muitakin saa keksiä jos Sinulla on hyvä idea. Ole yhteydessä!

 • Vaalien jälkeen.

  Varsinainen työ alkaa vasta vaalien jälkeen. Tukijoukot ja laaja "anturiverkosto" ovat erittäin arvokas asia, jolla kentältä saa tietoa laajemmalta, kuin mitä vain yksi ihminen saa. Ole siis mukana ja laita viestiä minulle myös vaalien jälkeen. Vierastan vaalilupauksia, mutta sen lupaan että olen käytettävissä ja tavoitettavissa myös vaalipäivän jälkeen :)

  Ota yhteyttä!

  Jos haluat vaikkapa flyereita tai Sinulla on muu idea, voit laittaa viestiä alla olevalla lomakkeella, olla yhteydessä sähköpostitse ville@race.fi, tai puhelimitse 040-7700740.